Een moment geduld aub...
't Hof van Colmschate

tHof's bouwstenen

Met tHof’s Festago stelt u gemakkelijk uw feest of buffet samen.

 

Elk feest is opgebouwd uit een zestal gedeeltes; een aperitief met bijvoorbeeld gebak, borrelmoment, hapjes en een afsluiting met laatste ronde en, eventueel, diverse broodjes.

 

Een buffet bestaat uit een vijftal stappen; de voorgerechten, salades, warme hoofd-gerechten, aardappelproducten en het dessert.

 

Doorloop de volgende stappen en ontvang direct uw, voorlopige, aanbieding per mail. Met Festago bouw je gemakkelijk! Bouw je feest of stel je buffet samen, maak hieronder uw keus:

{{item.title}}
Stap
{{step.nr}}.

Stap {{eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].steps[eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].currentStep].nr}}. {{eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].steps[eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].currentStep].title}}

{{eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].steps[eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].currentStep].subtitle}}

{{option.title}}
{{option.subtitle}}

Offerte aanvragen

Onze feestruimtes bieden plaats aan 20 tot 300 gasten. In overleg zoeken wij samen de beste ruimte voor uw evenement. Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek alle specifieke wensen met jullie door. Onder het genot van een kop koffie laten wij jullie dan ook met alle plezier onze zalen zien. Mocht u hierover vragen hebben, een afspraak is snel gemaakt.

 

Met enthousiaste groet,

Walter Bonekamp & team tHof

Aanvullende informatie

 : 
 : 

Uw contactgegevens

Bedankt voor uw gegevens!

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij hebben een mail naar u verzonden met een voorlopige aanbieding. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

{{eventCtrl.items[eventCtrl.selectedEvent].title}}

Gewenste opties:

  • Stap {{step.nr}}. {{step.title}}
    • {{option.title}}